BEDANKT VOOR HET STEMMEN!

Fantastisch dankjulliewel voor het stemmen! Dankzij jullie zijn we in de top 15 geëindigd! In juli is er een jury beraad en zij kiezen 5 projecten uit de top 15 die door gaan naar de finale op 17 oktober 2024. Dus duimen dat we daarbij zitten!

VOORbeeld verkiezing

Wij doen mee aan de VOORbeeld verkiezing. VOOR doneert 10% van hun omzet aan inspirerende en impactvolle projecten die een bijdrage leveren aan een groene samenleving.  Wij doen mee aan deze verkiezing met als doel een professionele keuken en een restaurant te realiseren in ons voedselbos. Wij geloven in een positieve aanpak van duurzaamheid door meer leven in de bodem toe te voegen, meer diversiteit te creëren en daarvan heerlijk te eten en te genieten. 

Het voedselbos nodigt uit tot creativiteit in de keuken en levert bijzondere producten en creaties op. In het toekomstige restaurant ruik, voel en proef je wat het voedselbos te bieden heeft. Wij laten je bourgondisch genieten van toekomstbestendige gastronomie.
Wij zijn van mening dat de manier waarop we voorzien in onze voedselbehoefte toe is aan verandering. De mate waarin we gebruik maken van onze grondstoffen put onze bodem uit en zorgt voor minder biodiversiteit. Wij willen duurzaamheid, gastronomie, educatie en recreatie samenbrengen. Door mensen zowel letterlijk als figuurlijk te voeden uit ons gastronomisch voedselbos. Door duurzaamheid en gastronomie te verbinden. Door te koken direct uit de natuur en gasten een totaal beleving te geven, geven wij invulling aan een groene samenleving. We dromen ervan een inspiratieplek te zijn voor de nieuwe lichting koks en horeca ondernemers, zodat ook zij binnen de gastronomie verder gaan verduurzamen. 


Help jij ons deze droom te verwezenlijken? Stem dan tussen 3 en 17 juni op ons.

.


Jij stemt wij planten!

Help je ons om dit te verwezenlijken? Stem voor Oogstwold! Jouw stem heeft sowieso impact want we planten voor elke 50 stemmen een meerjarige eetbare boom of struik. Ongeacht of we behoren tot de winnaars van de VOORbeeld verkiezing.

Stemmen hoe werkt het?

Van 3  t/m 17 juni 2024 kan iedereen met een 06-nummer stemmen. Per 06-nummer kan 1 keer gestemd worden.Het werkt als volgt:

  • ga naar de stempagina op de website van VOOR (tussen 3 en 17 juni)
  • je voert daar je 06-nummer in in het daarvoor bestemde veldje
  • je ontvangt een sms op je telefoon met een unieke stemcode
  • deze code voer je in op de stempagina
  • daarna ben je ingelogd en kan je 10 punten verdelen over jouw favoriete projecten (10 projecten 1 punt of 1 project 10 punten (en alles ertussen in). Het liefst natuurlijk alle tien de punten voor Oogstwold! 
  • na het verdelen van je punten bevestig je deze en ben je klaar.