Events

Eten in de Brouwerij

Zaterdag 25 september en zondag 26 september  2021 koken we in de brouwerij van Nevel. Tickets zijn te verkrijgen via de webwinkel van Nevel

Meer info:

"Een van de nieuwe projecten van chef Jorik is Oogstwold: een bedrijf en gastronomisch voedselbos in Groningen met roots in Nijmegen. Oogstwold is bezig met de realisatie van een volwaardig gastronomisch voedselbos plus mogelijkheden om te dineren (en andere vormen van recreatie en educatie). Het gastronomisch voedselbos is nog niet open voor publiek, maar inmiddels wordt er wel geoogst.

Wat kan je verwachten?
Oogstwold staat voor een duurzamere, en toekomstbestendige aanpak van gastronomie waarbij geoogst wordt uit eigen voedselbos. Een voedselbos triggert je creativiteit met koken, omdat er zoveel groeit waarvan je zelf nog niet bedacht had dat iets überhaupt kan. Alle planten die er staan zijn interessant, of het nou kruiden, bloemen of onkruid is. Dat maakt het een feestje voor je creatieve brein en dat maakt dat je dat ook op het bord weer terugziet

Ter kennismaking van dit concept, geniet je 2 dagen lang van Flores X Oogstwold. Geniet van een volledig verzorgde avond, tussen de houten biervaten. Een 4-gangendiner inclusief bijpassende bieren, geïnspireerd door wilde bieren en Nijmeegse streekproducten. Dat het speciaal wordt moge duidelijk zijn.

Kosten: €60,- pp inclusief drank. Let op, deze editie is volledig vegetarisch!

Bij het afrekenen graag de namen van je tafelgenoten doorgeven.
Allergieën graag doorgeven via een mail naar marjolein@nevel.org. Disclaimer: bij de aanschaf van een of meerdere ticket(s) ga je akkoord met de mogelijkheid dat je wordt gefilmd of gefotografeerd. Wanneer je dit niet wil, neem contact op met marjolein@nevel.org.

Let op, indien je door omstandigheden niet meer kan komen, is het vanwege het inkopen van producten is het niet meer mogelijk om binnen 7 dagen voor het event te cancelen en restitutie te krijgen. We denken graag mee aan een oplossing en hopen op je begrip hiervoor. Mocht het event niet meer door kunnen gaan ivm nieuwe COVID-19 maatregelen, dan ontvangt iedereen zijn of haar geld terug.